Sufrageria decorată în roșu

Sufrageria decorata în roșu este o tendință de viitor. Generează un aspect unic și frumos în zona de living a casei tale. Roșu este o culoare caldă și este considerată a fi o culoare activă, atractivă cât și prietenoasă. Deci nu este potrivită doar camera de zi. Puteți încerca culoarea roșie în camerele pentru copii și camerele de studiu. Pentru că așa cum am menționat mai sus, culoarea roșie este activă. Așadar, îi ajută pe copiii tăi sa nu se plictisească. În prezent, conceptul se folosește pentru a decora casa într-un mod nou în case moderne și de ultimă oră.

De ce roșu pentru camera de zi ?

Sufrageria cu pereti rosii

Folosim sufrageria pentru conversații cu membrii familiei sau cu musafirii noștri. Deci acesta zona de locuit este este foarte importantă pentru casa noastră și ea trebuie sa fie creativă și modernă . După cum am menționat mai sus, culoarea roșie este o culoare caldă și activă, precum culoarea portocalie. Iar living-ul este prima zonă după ce ați intrat în casă. Așadar, alegeți decor roșu în sufragerie pentru a vă reamenaja casa. Un alt motiv este motivul pentru care alegem acest decor este acela ca roșu este o culoare atractivă precum focul. Și este o temă unică.

Deci, dacă doriți să creați o casă unică, vă va plăcea acest concept. Și dacă locuiți într-o zonă rece, trebuie să folosiți culori calde pentru a vă colora casa. Culorile roșu, galben și portocaliu sunt calde, iar albastru, verde și violet sunt culori reci. De asemenea, culorile galbene și portocalii sunt cele mai bune culori și pentru interior. Dar dacă locuiți în zone calde, nu vă vom recomanda culori calde. Cu toate acestea, dacă casa dvs. are un sistem de aer condiționat, puteți utiliza culori calde pentru interioare.

Cum sa faceți trecerea la roșu ?

Sufrageria cu un decor vechi

Acest ghid nu este doar pentru decorarea roșie a sufrageriei. Deci discutăm în general despre decorarea casei.

Înainte de a începe să vă decorați casa sau sufrageria, ar trebui să vă gândiți la câteva lucruri: 1) Bugetul dvs.: Totul depinde de fondurile sau veniturile dvs. Deci, înainte de a începe să decorăm casa, ar trebui să acordăm prioritate costului . Așadar, trebuie să vă gândiți la câți bani puteți cheltui pentru proiectul dvs. de decorare a casei. 2) Proiectarea casei: Designul interior trebuie să se potrivească viziunii arhitecturale a casei dumneavoastră. Dacă nu îl puteți urmări, puteți obține un serviciu de vizualizare arhitecturală pentru a evita greșelile de proiectare. 3) Clima în care locuiți: Aceasta este o chestiune importantă atunci când proiectăm casa. Și în design interior. Dacă locuiți într-o locație rece , puteți folosi culori calde precum roșu, galben și portocaliu. Și dacă locuiți într-o zona fierbinte, puteți alege culori calde precum albastru, verde și violet. 4) Designul existent: Dacă putem asorta noul nostru concept interior cu tema existentă, acest lucru va ajuta la economisirea multor bani din cost. Când primiți idei moderne de cameră roșie sau orice altă idee de interior, trebuie să urmați cele patru aspecte de mai sus pentru a obține un rezultat mai bun.

Acum, să începem călătoria pentru a obține un living roșu.

Schimbați culoarea peretelui

Schimbați culoarea peretelui

Culoarea pereților este un subiect important despre care trebuie să vorbim atunci când dorim un decor roșu la sufrageriei. Cu toate acestea, aici este o mare problemă. Adică, dacă pereții dvs. nu sunt în prezent roșii sau similari cu roșul, ar trebui să lucrați din greu pentru a schimba culoarea peretelui.

Deoarece dacă vechea culoare a peretelui din sufrageria dvs. nu se elimină complet, amestecarea celor două noi culori de perete poate da un aspect greșit. Dar schimbarea culorii peretelui nu este o regulă în decorul roșu al sufrageriei. Puteți obține idei moderne de cameră roșie fără zugravi pereții în acesta culoare.

Sufrageria cu canapele rosii

Acum ne întoarcem la partea tehnică a schimbării culorilor peretelui. Este o metodă pe care o puteți încerca singuri. Culoarea roșie are o gamă diferită de nuanțe, de la roșu închis până la roșu deschis .

Nuante de rosu

Deci, trebuie să selectați codul de culoare corect pentru casa dvs. Cum se face asta? Dacă zona de locuit are o iluminare naturală redusă , trebuie să alegeți o gamă de culori roșu deschis. Și dacă camera de zi are cea mai bună și suficientă iluminare naturală, puteți selecta o gamă de culori roșu închis fără probleme.

Cum vopsim sufrageria?

Culorile existente nu pot fi eliminate prin răzuire sau spălare. Deci, trebuie să aplicăm două straturi de vopsea de umplutură pentru a elimina culoarea curentă a peretelui. În primul rând, trebuie să vă spălați pereții. Nu este o spălare foarte intensa, trebuie doar pentru îndepărtarea prafului de pe pereți. Așteptați apoi să se usuce pereții. După aceea, pregătiți vopseaua de umplutură și aplicați două straturi pe pereți. Aplicați al doilea strat după uscarea primului strat. Nu uitați să citiți ghidul de fabricație al vopselei.

Umplutura este material de culoare albă și îndepărtează culoarea de perete existentă după aplicarea acestuia. Acum, așteptați sa se usuce. Dacă pereții au probleme acum este cazul sa le remediați. După ce s-a uscat bine puteți aplica vopseaua de perete pe stratul de umplutură. De asemenea, nu uitați să aplicați două straturi de culoare roșie.

Cel mai bun material pentru podeaua din sufrageria dvs.

Schimbarea podelei este o muncă provocatoare atunci când îți renovezi casa. Materialul podelei trebuie schimbat pentru a se potrivi cu culoarea și tema peretelui.

Cum se face asta?

Mai întâi, trebuie să vă identificați tema pentru noul proiect de renovare. În această parte, lucrăm pentru a obține sufrageria cu accent roșu. Acum trebuie să găsiți cele mai bune materiale de podea potrivite pentru decorarea roșie a acesteia.

sufrageria

Cu toate acestea, dacă podeaua existentă se potrivește cu culoarea roșie, nu este nevoie să o eliminați. Dacă nu, trebuie să-l înlocuiți.

În primul rând, trebuie să scoateți podeaua existentă și să îndepărtați materialele rezultate. În acest caz, trebuie să fiți atent. Deoarece în timpul eliberării podelei se pot afecta alte structuri ale casei mai ales în cazul în care pe podea a fost gresie. Apoi curățați și spălați podeaua cu ajutorul unui pistol cu ​​presiune. Acum ați terminat treaba. Apoi contactați o echipa de constructori pentru a monta noua podea.

Sufrageria cu podea rosie

Dacă aveți abilități profesionale pentru lucrări de construcții, nu există nicio problemă. O puteți face singur. Dacă aveți de gând să realizați o podea cu gresie, începeți de la un pat de mortar de nisip de ciment de 25 -30 mm. Vă recomandăm totuși sa apelați la lucrători specializați pe acest gen de lucrări. Și dacă doriți să vedeți cum funcționează noul dvs. design după finalizare, puteți obține și un serviciu de vizualizare arhitecturală pentru a va face idee cum va arata sufrageria la final.

Modernizați mobilierul

Mobilierul acționează ca regele in fiecare casa. Și trebuie să cheltuiți mulți bani pentru a cumpăra mobilier pentru casa dvs. Deci, trebuie să selectați cel mai bun mobilier care să se potrivească temei dvs. interioare. În acest caz, trebuie sa se asorteze cu culoarea roșie a sufrageriei. Așa că trebuie să selectăm mobilierul potrivit cu camera noastră de zi.

Setul de canapele este personajul principal din articolele de mobilier. Setul de canapele vine cu diferite culori și diferite tipuri de materiale. Și diferite modele. Cu toate acestea, nu există o regulă obligatorie conform căreia ar trebui să utilizați o canapea roșie pentru decorarea roșie a sufrageriei. Deci, puteți utiliza un set de canapele de alta culoare pentru sufrageria roșie. Dar unele culori se potrivesc mai bine cu roșu dar altele nu.

Cele mai bune culori care se potrivesc cu roșu sunt: galben, alb, portocaliu, verde, albastru și negru.

Sufrageria cu canapele rosii

Astfel, puteți cumpăra o canapea nouă în acele culori sau puteți folosi vechiul set de canapele pe care îl aveți.

Mesele de masă nu au culori foarte diferite. Așadar, puteți așeza masa de culoare alb-negru sau negru în zona de luat masa. De asemenea, mesele și scaunele din lemn natur se vor potrivi foarte bine. Si puteți adăuga și alte elemente de mobilier ce au culorile pe care le-am menționat mai sus.

Îmbunătățiți tavanul

Tavanul este o altă parte principală a casei.Și este o parte destul de scumpă. Are diferite tipuri de design printre care: tavan plat, tavan înclinat, tavan în trepte etc. Și, de asemenea, se poate construi cu diferite materiale.

Sugrageria tavan in trepte

Majoritatea caselor folosesc plafoane plate sau cu trepte pentru tavan. În acest caz, trebuie să știm care sunt cele mai bune modele de tavan pentru decorarea roșie a sufrageriei.

Dacă casa dvs. nu are un tavan existent, selectați mai întâi modelul de plafon și materialul pentru casa dvs. Nu depinde de tema zonei de locuit. Dar diferitele materiale au o gamă variată de preț și aici depinde de bugetul dvs. Apoi construiți-vă tavanul cu un tâmplar sau constructor profesionist. După ce ați făcut tavanul, vopsiți-l pentru a se potrivi cu decorul roșu al sufrageriei. Într-o cameră de zi cu accent roșu, trebuie să vă vopsiți tavanul cu o culoare care se potrivește cu roșu. Cu toate acestea, plafoanele abundente sunt vopsite cu culoare albă sau gri deschis. Albul și griul deschis sunt cea mai bună combinație cu culoarea roșie. Deci, nu utilizați alte culori pentru tavan. Dar dacă aveți un design specific, puteți merge cu diferite culori pe care le iubiți.

Iluminat sufrageria rosie

Camera de zi oferă multe scopuri, deci trebuie să utilizați iluminarea ușor de adaptat la aceste activități. Iluminarea flexibilă a șinelor este cea mai bună alegere pentru camera de zi, deoarece poate oferi iluminare ambientală și de accent. Dar dacă utilizați lumini individuale, puteți muta, roti, ținti, comuta și schimba schema de lumină în orice moment. Luminile reglabile vă permit să schimbați designul. Dacă sufrageria roșie are o unitate TV, creați un cinematograf cu lumini evitând umbrele și strălucirea. Lumina pandantivelor se potrivește perfect cu decorul roșu al sufrageriei atunci când televizorul este oprit. Când televizorul este pornit, luminile reglabile și luminile de cale pot fi mișcate în siguranță, fără a distrage atenția. Luminile de 10-20 lumeni pe metru pătrat sunt de obicei potrivite pentru o cameră de zi cu orice temă.

Care sunt corpurile de iluminat potrivite pentru o sufragerie roșie?

1) Candelabru de sufragerie – poate fi un punct central în camera dvs. de zi. Are un design frumos și modern, cu o istorie lungă. Și popular de la designul tradițional la designul modern. 2) Veioza – este o altă opțiune de iluminare potrivită pentru ideile moderne de cameră roșie. Au becuri mai strălucitoare decât lămpile de masă și de multe ori gama de 300W sau echivalent. Și acest lucru ajută la creșterea iluminării ambientale a camerei. 3) Lustra sau lampa suspendata – Ele atârnă de tavan și au până la 3 pana la 5 becuri. Și generează o singură nuanță. 4) Lămpile de perete – oferă un ambient suplimentar marginilor peretelui și le fac mai atractive pentru suprafețele peretelui. Lumina acestora se reflectă adesea pe perete și ajută la decorarea peretelui. 5) Lămpi de plafon – În special pentru camere cu plafoane joase, o culoare sau o jumătate de culoare aproape de partea inferioară a tavanului din camera dvs. de zi vă va oferi beneficiul maxim atunci când luminați deasupra dvs. 6) Ventilator de tavan cu lumină – Ai nevoie de un scop dublu dintr-un singur lucru ? Acestea vor fi potrivite pentru dvs. Un ventilator circulă aer cald și rece și vă poate ajuta să economisiți mai mult bani pe factura de energie electrică decât un aparat de aer condiționat. Cu ventilatorul cu o lumină, veți obține ambele scopuri cu un singur articol.

Alt model de sufragerie rosie
Was this article helpful?
YesNo

Leave a Comment